8 Μαΐ 2012

ΕΛΠΙΣ - Πλατανάκια 0-0

5/5/2012 30η Αγωνιστική
Λευκή ισοπαλία στον τελευταίο αγώνα της Ελπίς Χορτερού για το 2011-12, ίσως και τελευταίο της γενικά! Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, με αρκετές φάσεις, κυρίως για τα Πλατανάκια, το γήπεδο που ήταν σαν λιβάδι δεν βοήθησε τους παίκτες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, αλλά και η ζέστη ήταν κουραστική. Λίγος κόσμος ήρθε στο γήπεδο και μετά το παιχνίδι ακολούθησε μαγκάλι. Φώτο από τον Κωστή.


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τελική βαθμολογία. Έχουμε μείον δύο (-2) βαθμούς, γιατί προτελευταία αγωνιστική δεν πήγαμε να παίξουμε στο Αχλαδοχώρι. Τα γκολ μας είναι 30, όχι 31.

...::: Δείτε ακόμη :::...
Προϊστορία

1 σχόλιο:

kallitzakis είπε...

Η ομάδα έδειξε φοβερά στοιχεία και απέδειξε ότι σε ταρτάν με πολύ χόρτο (όπως στη Βραζιλία) μπορεί να διδάξει ποδόσφαιρο. Οι μαεστρικές κινήσεις του Χριστοδούλου και το ανακάτεμα της τράπουλας μέσα στον αγωνιστικό χώρο πείθουν τους πάντες για το μεγάλο κόλπο της ΕΛΠΙΣ. Έπεσε κατηγορία για να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα νέα ταλέντα και την επόμενη χρονιά να τους κάνουν μια χαψιά όλους.

Υ.Γ. Ελπίζω ότι όλα αυτά που ακούγονται ότι ο Χριστοδούλου θα αντικαταστήσει τον Μουρίνιο να είναι απλές φήμες που οφείλονται στο οργανωμένο παρακράτος των ΜΜΕ που χτυπούν την ΕΛΠΙΣ με κάθε τρόπο. Το ολύ - πολύ, αν θέλει η Ρεάλ, μπορούμε να τους δώσουμε δανεικό για ένα χρόνο τον Στόγιαν ή να απορροφηθούν οι παίκτες της από την ΕΛΠΙΣ. Τρίτος δρόμος για τον σοσιαλισμό δεν υπάρχει!