15 Απρ 2008

ΕΛΠΙΣ - Αγριανή 7-5

13/4/2008 Μπαράζ Ανόδου
Σπάσανε καρδιές, αλλά ναι...Η Ελπίς ανέβηκε στη Β' Κατηγορία!
Το παιχνίδι έγινε στις Σέρρες, σε γήπεδο της ΕΠΣ Σερρών με τεχνητό χλοοτάπητα Οι φίλαθλοι μας ήταν εκεί από νωρίς, για να δουν το όνειρο να πραγματοποιείται!
Ξεκινήσαμε φοβισμένα τον αγώνα, η Αγριανή μας πίεσε και σκόραρε γρήγορα, αφού ένας παίκτης τους μας πέρασε όλους από το κέντρο! Αυτό το γκολ μάλλον μας ξύπνησε και σιγά σιγά αρχίσαμε να ανεβαίνουμε και να κάνουμε φάσεις. Χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες και τελικά το 1-1 έγινε από τον Σωκράτη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλύτερα και εύκολα κάναμε το 3-1 με δυο γκολ του Τσαρτσίδη. Εκεί κάπως "κάτσαμε" και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, με άπιαστο σουτ η Αγριανή μείωσε σε 3-2. Δεν το χάρηκαν πολύ όμως, καθώς στην επόμενη φάση, ο Βαγγέλης μετά από προσπάθεια του Λαζάρου, έκανε το 4-2. Όλοι πιστέψαμε ότι το ματς τελείωσε και ο Χριστοδούλου έκανε αλλαγή τον Τσαρτσίδη και τον τραυματία Λαζάρου. Όμως λίγο αργότερα, ο Βαγγέλης κάνει λάθος γύρισμα σε αμυντικό μας, βγαίνει σέντρα στην περιοχή μας και με άψογο πλασέ ο Σωκράτης μας βάζει αυτογκόλ! Ενώ όλοι ζητάμε από το διαιτητή να το λήξει, σε μια αναμπουμπούλα στην περιοχή μας, η Αγριανή κάνει το 4-4! Ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη του αγώνα, ενώ εμείς δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι έγινε!
Οι παράγοντες μας την "πέφτουν" στο διαιτητή, ο Χριστοδούλου παίρνει τους παίκτες στα αποδυτήρια και οι υπόλοιποι ακόμα ψαχνόμαστε!
Η παράταση ξεκινάει, πρώτη φάση η Αγριανή εκτελεί φάουλ και η μπάλα με παρέμβαση Μπαρακλή, καταλήγει στα δίχτυα του Μανώλη. 4-5 και το όνειρο αρχίζει να σβήνει. Σε μια αντεπίθεση, ο Βαγγέλης μπαίνει στην περιοχή τους και ο αντίπαλος αμυντικός κάνει το ηλιθιότερο πέναλτυ της χρονιάς! Χριστοδούλου με την μπάλα στα 11 μέτρα, αυτά δεν χάνονται και 5-5. Η Ελπίς επιστρέφει. Επόμενη φάση, ο Χριστοδούλου έξω από την περιοχή της Αγριανής, αντικανονικό μαρκάρισμα και φάουλ. Χάνονται αυτά; Ο Χριστοδούλου στήνει την μπάλα, λίγη φόρα, όλοι περιμένουμε να πανηγυρίσουμε και ... και ΓΚΟΛ φυσικά! Ναι ρε Ελπιδάρα! Ναι, ΑΝΟΔΟ! 6-5 και τα μυαλά στα μίξερ! Η Αγριανή έπειτα και από αυτό τα παράτησε και ο Βαγγέλης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα κάνοντας το 7-5, περνώντας και τον τερματοφύλακα.
12 γκολ (τα δυο αυτογκόλ μας), 3 ανατροπές σκορ, παράταση και παραλίγο μερικά καρδιακά! Απίστευτο ματς!





Η φάση του 4-4 της Αγριανής.
Οι αμυντικοί μας δεν το πιστεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: