15 Απρ 2008

ΕΛΠΙΣ - Νεοχώρι Σιντικής 2-0

6/4/2008 Μπαράζ Ανόδου
Έπειτα από απόφαση της ΕΠΣ Σερρών, συμφωνήθηκε να γίνουν αγώνες νοκ-αουτ μεταξύ 4 ομάδων, για να κερδίσει άλλη μια ομάδα την άνοδο στην Β' Κατηγορία. Έτσι αρχικά παίξαμε με το Νεοχώρι Σιντικής στο ουδέτερο γήπεδο του Ν. Πετριτσίου.
Ο καιρός ήταν πολύ κακός, καθώς έβρεχε συνεχώς πριν τον αγώνα. Το μισό γήπεδο είχε διάφορες γκιόλες με νερό και φαινόταν ότι το παιχνίδι θα ήταν ακόμα δυσκολότερο για τους ποδοσφαιριστές. Αν και με κακό καιρό, πολλοί ήταν οι φίλαθλοι της Ελπίς που πήγαν και σε αυτό το παιχνίδι, εφοδιασμένοι ο καθένας με τα σύνεργα του (δυναμιτάκια, κόρνες, κτλ), για να βοηθήσουν την Ελπίς. Το Νεοχώρι είχε επίσης αρκετούς φιλάθλους, όχι όμως τόσο εκδηλωτικούς όπως εμείς.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με εμάς να κάνουμε επίθεση στην πλευρά του γηπέδου που είχε "κρατήσει" νερά. Μετά από μερικά λεπτά που χρειάστηκαν οι παίκτες μας για να συνηθίσουν τον αγωνιστικό χώρο, η Ελπίς άρχισε να ανεβαίνει συνεχώς. Είχαμε δοκάρι σε απ' ευθείας φάουλ του Χριστοδούλου και λίγο αργότερα σκοράραμε, όταν σε μια βαθιά μπαλιά, ο Λαζάρου τρύπωσε ανάμεσα στον αντίπαλο τερματοφύλακα και έναν αμυντικό του Νεοχωρίου, "τσίμπησε" την μπάλα και πλάσαρε σωστά στην άδεια εστία. Το γρήγορο γκολ ανέβασε κι άλλο την απόδοση μας και η Ελπίς από εκείνο το σημείο άρχισε να παίζει μόνο επίθεση, καθώς το Νεοχώρι απείλησε μόνο με κάτι σουτ και μερικά κόρνερ, τα οποία εύκολα ¨καθάρισε¨ο Μανώλης. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε μερικές πολύ καλές αποκρούσεις σε σουτ παικτών μας και έτσι πήγαμε με μόνο 1-0 στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο, το Νεοχώρι έπαιξε καλύτερα και μας απείλησε, δεν είχε όμως κλασική ευκαιρία. Εμείς κάναμε αντεπιθέσεις και φαινόταν ότι κάποια στιγμη θα σκοράρουμε και θα "κλειδώσουμε" το ματς. Πρώτα χάθηκαν δύο μεγάλες ευκαιρίες, μια με τον Τσαρτσίδη και μια με τον Λαζάρου (τε-α-τετ με το πλασέ του να περνά δίπλα από το δοκάρι!) και τελικά ήρθε το γκολ, με ωραίο σουτ του Μρβάκη, κάνοντας το 2-0 και στέλνοντας μας στον τελικό!
Όλοι οι παίκτες παίξαν πολύ καλά και φαινόταν ότι ήθελαν πολύ να νικήσουν! Να σημειωθεί ότι ο Μανώλης δεν λερώθηκε καθόλου, ενώ συμμετείχε σε τόσες φάσεις, σε τέτοιον αγωνιστικό χώρο!




Πανηγυρισμοί για το 1-0.


Το δοκάρι του Χριστοδούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: