18 Ιαν 2010

Μοναστηράκι - ΕΛΠΙΣ 1-1

17/1/2010 16η Αγωνιστική
Έστω και δύσκολα, καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία μέσα στο Μοναστηράκι. Το παιχνίδι ήταν κακό, με λίγες φάσεις. Το Μοναστηράκι προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, έπειτα από πολλά δικά μας λάθη. Στο δεύτερο μέρος, αντίπαλος παίκτης κλώτσησε την μπάλα για καθυστερήσεις και ο Σίμος εφάρμοσε ξανά την τακτική «καροτσάκι», παίρνοντας κόκκινη κάρτα. Αν και με δέκα παίκτες, στο τέλος πιέσαμε και με απευθείας φάουλ του Χριστοδούλου ισοφαρίσαμε. Παίξαμε με τις παλιές φανέλες, αφού ο φροντιστής της ομάδας είναι για τα πανηγύρια!



9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ola kala....pame gera pentada ksana

kallitzakis είπε...

Μας έσφαξε η διαιτησία και πάλι! Να κάνουμε καταγγελία στην Ουέφα, δεν πάει άλλο με την αδικία που υφίσταται η ομάδα!
Χριστοδούλου= Ο Πλατινί των Σερρών.

Ανώνυμος είπε...

pali kokini ti tha ginei me afton ton paikti....

Elpis Cameraman είπε...

Η κοκκινη του Σιμου, παιζεται πλεον προς 1,05 στο στοιχημα...

Δεν σε χαλασε...

Ανώνυμος είπε...

neo filoi gia thn elpis xorterou sthn paro paidia. Eimaste akadimia podosferou kia dieksagetai protathlima 6x6 me 26 omades. Kali synexeia...

http://pantheonfootball.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να με κανουν μαγια...δεν εξηγειτε αλλιως.απο εδω κ περα ουτε κιτρινη

kallitzakis είπε...

Ατυχώς, επειδή από ότι βλέπω πάει να δημιουρηθεί και 2ο φαν-κλαμπ στην Πάρο της Ελπίδας Χορτερού κάνουμε ρελάνς με μία άλλη ομαδάρα που ανακαλύψαμε και στην οποία παίζει και ένας παριανός.
ΑΠΕΙΛΗ: Αν θέλετε να συνεχίσω τα καλά λόγια για την Ελπίδα πρέπει να μου κάνετε πρόταση να παίξω στην ομάδα σας. Έχω και προυπηρεσία 12 χρόνια πάγκο... στην Α Εθνική ως τερματοφάσουλας. Η διαφορά είναι ότι ο δικός σας "οχθρός" τερματοφάσουλας κάνει εκτίναξη και κτυπιέται όταν η μπάλα πάει έξω 120 μέτρα πάνω από το δοκάρι, ενώ εγώ έλεγα "έξω" και σήκωνα άνετα και το χέρι στα σουτ που πήγαιναν μέσα...

Τέλος, για να σας την φέρω ορίστε και η ανάρτηση για την Πατουλιά, που μου έκαναν ήδη πρόταση! (Αν δεν είχα τη γυναίκα μου "στρατηλάτη" μες στο σπίτι θα την είχα αποδεχθεί!).

http://sportparos.pblogs.gr/2010/01/570242.html

Ο Κεραυνός Πατουλιάς (γνωστότερη σαν σκέτη ... Πατουλιά) αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία Τρικάλων στον 3ο όμιλο.



Έχει επανιδρυθεί από μια παρέα βετεράνων όπου μαζεύονται κάθε Κυριακή στις 10:55 (διότι ο αγώνας αρχίζει στις 11:00), στο γήπεδο που παίζει η Πατουλιά, και στις μία πάνε για τσίπουρα σε περίπτωση που βαρεθούν ή κουραστούν. Έχουν και αλλαγές στον πάγκο και μπορεί η αλλαγή να γίνει 3-4 φορές, όπως γίνετε και στο μπάσκετ! Κάτι επίσης πολύ σημαντικό! Για να προσελκύσουν νέους παίκτες (όχι σε ηλικία), η ομάδα δεν κάνει ποτέ προπονήσεις!!!

Η εμφάνιση τώρα της ομάδας, είναι από την γειτονική ομάδα της Θύελλας Μεγαλοχωρίου (ομάδα του Σωτ. Κυργιάκου, Γιωρ. Βακουφτσή, Γιώρ. Ιακωβάκη), αφού οι ίδιοι δεν έχουν σπόνσορες για να πάρουν δικές τους εμφανίσεις.



Το προπερασμένο παιχνίδι έπαιζαν με τον Παράδεισο, αλλά επειδή δεν μαζεύτηκε όλη η ενδεκάδα μπήκαν στο γήπεδο 10 μόνο πιστοί. Ευτυχώς όμως, που έπαθε θλάση ο τερματοφύλακας του Παράδεισου και φυσικά δεν υπήρχε άλλος στον πάγκο, με αποτέλεσμα να παίξουν 10-10, αλλά ο Παράδεισος την «έκανε» και έπαιξε με μπακότερμα! Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 9-3 αλλά στο φύλλο γράφτηκε 7-3 γιατί υπήρξε στο τέλος μια διαμάχη του Παραδείσου με τον διαιτητή (εννοείτε ότι δεν υπάρχουν επόπτες!), αν τα γκολ ήταν 7 ή 9!

Για όσους ενδιαφέρονται για τον Κεραυνό Πατουλιάς (που από σήμερα αποτελεί μαζί με την Ελπίδα Χορτερού, τις αγαπημένες ομάδες του sport-paros), για να παίξει κάποιος εκεί δεν χρειάζεστε δελτίο, διότι η ομάδα έχει οργάνωση! Διαθέτει τόσα δελτία που όλο και σε κάποιον θα μοιάζετε. Το θέμα είναι, η ηλικία σας να ξεπερνάει τα 40 και τα κιλά σας να είναι κοντά στα 100. Αυτοί είναι οι δυο βασικότεροι όροι για να παίξετε στην Πατουλιά.



Τώρα, σε ότι αφορά τους παικταράδες (δεν είναι μόνο ο Χριστοδούλου της Ελπίδας Χορτερού), ατραξιόν της ομάδας είναι ο εικονιζόμενος Παχής. Είναι 64 ετών αλλά δεν είναι ο πιο μεγάλος σε ηλικία παίκτης, καθώς υπάρχει κι ένας ακόμα που είναι 65. Ακόμα, ο τερματοφύλακας αγωνίζεται με γάντια οικοδομής!

Φυσικά, από μία τέτοια υπερομαδάρα δεν θα μπορούσε να λείψει το Παριανό στοιχείο! Ένας από τα «τσικό» της ομάδας είναι ο δικός μας Δημήτρης Ντόλκας (παράγοντας του Αστέρα Μαρμάρων και από τα καλύτερα και ευγενέστερα παιδιά του νησιού), που φέτος το χειμώνα ζει στα Τρίκαλα και αγωνίζεται στην θρυλική Πατουλιά. Ελπίζουμε, επειδή ανήκει ακόμα στα «τσικό», να μην τον «ρίχνουν» αγωνιστικά!

Τέλος, η Πατουλιά περνάει στη βαθμολογία 5 (!) ομάδες. Η μία δεν κατεβαίνει όμως ... Προσπαθούμε να καταλάβουμε οι άλλες 4, τι ακριβώς ομάδες είναι;



Για να παρακολουθήσετε την πορεία της στους αγώνες μπορείτε να επισκέπτεστε το site http://www.sportrikala.gr/index.php

Elpis Cameraman είπε...

Αγωνιστικους χαιρετισμους στα Τρικαλα.
Απ το Μεγαλοχωρι Τρικαλων ειχα και συμφοιτητη (αν μενει ακομα εκει).
Αλλα Ελπις Uber Alles!

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε βαλτε το βιντεο.........