21 Οκτ 2007

ΕΛΠΙΣ - Λιμνοχώρι 6-3

21/10/2007 3η Αγωνιστική
Τυφώνας η Ελπίς, σκόρπισε το Λιμνοχώρι με έξι γκολ! Μεγάλη νίκη σήμερα, τόσο σε σκορ, όσο και σε σημασία. Όλα ήταν με το μέρος μας. Με ευνοϊκό αέρα, κλείσαμε το Λιμνοχώρι στην άμυνα του. Το 1-0 έγινε γρήγορα με σουτάρα του Γιαννάκη και πριν σταματήσουμε να πανηγυρίζουμε, ο Κωστάκης έκανε με άλλη μια σουτάρα το 2-0. Το Λιμνοχώρι έδειχνε χαμένο και εμείς συνεχίσαμε να πιέζουμε. Ο Διονύσης έκανε μια φοβερή πάσα στον Λιούμπο και αυτός με όμορφο πλασέ έγραψε το 3-0.
Γρήγορα όμως κάναμε λάθος στην άμυνα και το Λιμνοχώρι μείωσε σε 3-1. Αλλά είχε ακόμα χρόνο. Σε ανύποπτη φάση, ο Φώτης με σουτ-φωτοβολίδα από το κέντρο περίπου (!) έγραψε το 4-1. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Αλίτσο, που με προβολή έπειτα από κόρνερ, έκανε το 5-1 λίγο πριν το ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος και με κόντρα τον αέρα, τα πράγματα θα ήταν δύσκολα. Κρατήσαμε για αρκετή ώρα άμυνα μέχρι το 5-2. Μετά δόθηκε έμμεσο στο Μανώλη, επειδή κράτησε πολύ ώρα την μπάλα στα χέρια. Έτσι το Λιμνοχώρι μείωσε σε 5-3 και αρχίσαμε να ανησυχούμε. Αργότερα όμως, ο αντίπαλος τερματοφύλακας έβρισε τον διαιτητή, κερδίσαμε και εμείς έμμεσο και ο Χριστοδούλου με ωραίο σουτ έκανε το τελικό 6-3.
Το καλύτερο ξεκίνημα των τελευταίων χρόνων για την Ελπίς, με τρεις στις τρεις νίκες!



Το 2-0 από τον Κωστάκη.

Το 5-1 από τον Αλίτσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: