14 Οκτ 2007

Καμαρωτό - ΕΛΠΙΣ 1-5

14/10/2007 2η Αγωνιστική
Θρίαμβος της Ελπίς, που διέσυρε το Καμαρωτό 5-1 εκτός έδρας! Το παιχνίδι δεν χωρά σχολιασμό. Η πράσινη αρμάδα κατέβηκε αποφασισμένη να νικήσει. Πετύχαμε σχετικά γρήγορα το 0-1 με τον Αλίτσο και λίγο αργότερα το 0-2 με τον Χριστοδούλου. Έπειτα μέχρι το ημίχρονο, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες για ακόμη ένα γκολ. Στο β' ημίχρονο, ξεκινήσαμε δυνατά όπως στο α' και κάναμε το 0-3 με απ' ευθείας χτύπημα φάουλ του Χριστοδούλου. Με ανεβασμένη ψυχολογία, ήρθε και το 0-4, με ωραίο πλασέ από τον Γιαννάκη και μετά "κατεβάσαμε" λίγο ταχύτητα. Το Καμαρωτό ανέβηκε λίγο, άρχισε να "πατά" στην περιοχή μας και με απ' ευθείας χτύπημα φάουλ μείωσε σε 1-4, αλλά φαινόταν ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω. Αφού χάσαμε μερικές ευκαιρίες, ειδικά ένα τετ-ά-τετ του Γιαννάκη, στο τέλος έγινε και το 1-5, με μια γκολάρα του Γιαννάκη, που "κρέμασε" τον τερματοφύλακα του Καμαρωτού από τα 20 μέτρα.
Τρομερό πάθος απ' όλους τους παίκτες μας σήμερα, που μας έκαναν υπερήφανους και έδωσαν ένα καλό μάθημα στο Καμαρωτό. Φαίνεται ότι κανείς δεν ξέχασε το 6-1 και τις ενστάσεις του 2006.




Τι ψάχνει ο Χριστοδούλου;

Το 0-3 από τον Χριστοδούλου.

Το 1-5 από τον Γιαννάκη.

1 σχόλιο:

ilias είπε...

Καλό το αποτέλεσμα αν και θα μπορούσε το ματσάκι να τελειώσει Χ!!
Ήταν θέμα τύχης απο τη στιγμή που δε χρησιμοποιήθηκε στο αρχικό σχήμα το μεγάλο αστερι της ομάδας ο Άρης!!
Ο προπονητής έπαιξε με τη φωτιά αφήνοντας τον Άρη εκτός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δεν ξέρω για πόσο ακόμη θα συνεχίσει να κερδίζει αυτή η ομάδα έχοντας το της "αστέρι" της στον πάγκο!!!