13 Απρ 2012

ΣΕΡΒΙΚΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΕΛΠΙΣ ΧΟΡΤΕΡΟΥ

Στις 1/3/2012 η επίσημη ιστοσελίδα της Σερβικής ΡαδιοΤηλεόρασης, έγραψε μερικά λόγια για την Ελπίς Χορτερού, παραθέτοντας τα Funny Mixes. Ένα ευχαριστώ στο Nyegosh που μου έστειλε το link. Δείτε το εδώ!


Επειδή το άρθρο είναι μόνο στα σερβικά, με τη βοήθεια του Google Translate έκανα μια μετάφραση (στο περίπου...):

«Ενώ ο κόσμος πρακολουθεί τις ικανότητες των Μέσι, Ρονάλντο, Ρούνεϊ και άλλων μεγάλων ποδοσφαιριστών, ξεχνά ότι υπάρχουν παίκτες που δεν είναι τόσο ελκυστικοί, αλλά που παίζουν ποδόσφαιρο για την αγάπη (εννοεί για το άθλημα). Η ελληνική ομάδα Ελπίς από ένα χωριό μόλις 600 κατοίκων, έδειξε μια συλλογή από τις ικανότητες της στο YouTube.

Σχεδόν κανένας από τους τουρίστες μας (εννοεί τους Σέρβους), οι οποίοι επισκέπτονται τακτικά την Ελλάδα, δεν έχει ακούσει για το χωριό Χορτερό, που βρίσκεται στη βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μακεδονίας.


Αν είναι για κάτι γνωστό το χωριό, είναι για τις πατάτες του, αλλά πρόσφατα πολλοί άνθρωποι αναγνωρίζουν το όνομα της τοπικής ποδοσφαιρική ομάδας, Ελπίς.

Η Ελπίς αγωνίζεται σ' ένα από τα τοπικά ελληνικά πρωταθλήματα, με παίκτες μερικούς από τους κατοίκους της περιοχής. Αν και δεν είναι επαγγελματίες ή κορυφαίοι ποδοσφαιριστές, οι αγώνες της ομάδας αυτής είναι διασκεδαστικοί. Σ' έναν αγώνα της Ελπίς, μπορείς να δεις τα πάντα, από ανόητες κινήσεις, σχάρες (εννοεί μαγκάλια) στις κερκίδες, και μερικές φορές βουτιές και μερικά γκολ.»

Τους ευχαριστούμε πολύ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: