19 Μαρ 2011

Η ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ

Σε δημοσκόπηση του blog toumpalibre για την πιο αδικημένη ομάδα στην Ελλάδα, ανάμεσα σε ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, Δόξα Πετρούσας και οποιαδήποτε άλλη ομάδα, η Ελπίς Χορτερού ήρθε τρίτη σε ψήφους (64 σε σύνολο 378)! Άλλη μια αναγνώριση του πολέμου που δέχεται η Ελπίς! Στα πλαίσια της πλάκας φυσικά, φοβερή δημοσκόπηση!

4 σχόλια:

kallitzakis είπε...

Γι' άλλη μία φορά (ακόμα και σε αυτή την δημοσκόπηση)φάνηκαν τα απαίσια κέντρα αποπληροφόρησης που υπάρχουν και κάνουν πόλεμο στην Ελπιδάρα. Καταρχάς και αυτοί που έκαναν τη δημοσκόπηση είναι ολοφάνερο ότι μας την έστησαν! Άκου εκεί τρίτοι! Είναι ολοφάνερο! Υπάρχει πόλεμος λάσπης και συκοφαντίας εναντίον της Ελπίδας με στόχο να πλήξουν την ομάδα και τους χιλιάδες οπαδούς τους ανά τον κόσμο! Και μόνο ότι η Ελπίδα Χορτερού δεν έχει παίξει σε τελικό τσάμπιον λίγκ αποδεικνύει τις σφαγές που αντιμετωπίζει η ομάδα!

Αν μας άφηναν να παίξουμε (όπως μόνο η ομαδάρα του Χορτερού ξέρει να παίζει), τότε όλοι θα έβλεπαν τη δύναμή μας.

Υ.Γ. Χριστοδούλου ΠΟΥΛΑ! Δεν σε θέλει ο λαός. Αν δεν σωθεί η ομαδάρα βρες κρυψώνα να κρυφθείς! Αν σωθεί όμως η ομαδάρα θα σε κρατήσουμε για να χτυπάς τα φάουλ ελλείψη άλλου γκολτζή...

Elpis Cameraman είπε...

Συμφωνω φυσικα οτι η δημοσκοπηση ηταν προκλητικα στημενη εναντιον μας, αλλα δεν μασαμε!
Ο Χριστοδουλου αν σωθει η ομαδα, να μεινει για να πληρωνει τα σουβλακια! Δεν υπαρχει μια! Κριση... -)

Toumpa Libre είπε...

Στηρίζουμε Ελπίδάρα και ας σας την στήσαμε!

Elpis Cameraman είπε...

-)))